Antela – Papirna konfekcija

O nas

Podjetje Antela d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2007. Smo proizvajalec higiensko papirne konfekcije oz. t.i. AFH programa in razpolagamo z letno proizvodno kapaciteto preko 24.000 ton. Naši proizvodi so namenjeni kupcem, kot so bolnišnice, zdravstveni domovi, restavracije, delavnice, tovarne, domovi za starostnike, kozmetični saloni, čistilni servisi in ostale institucije javnega in zasebnega sektorja.

Smo podjetje, ki od ustanovitve beleži konstanto rast. Večino prodaje izvedemo zunaj Slovenije. Poleg lastne proizvodnje kupcem ponujamo tudi širok nabor artiklov drugih proizvajalcev. Smo distributer in partner podjetja SHP group ter nekaterih drugih večjih kot tudi manjših proizvajalcev higiensko papirne konfekcije. Pri nas je zato mogoče dobiti vse, kar v svetu papirne konfekcije obstaja, in sicer po zajamčeno najugodnejših cenah.

Smo v procesu razširitve prodajnega programa, v okviru katerega bomo našim kupcem ponudili širok nabor v segmentu plastičnih vrečk, aluminijastih folij, posod za hrano, nakupovalnih vrečk ipd. Z minimalnimi maržami v teh dodatnih segmentih  želimo vnesti nekaj dinamike v domačo ponudbo in zaokrožiti ponudbo našim zvestim kupcem.

Stavimo na produktivnost, fleksibilnost in inovativnost. Naše glavno vodilo so zadovoljni kupci.